2022-05-16 161 瀏覽
襯放寬番同母親節,即刻簡左間食個晚飯。首先叫左個部隊鍋,份量屬於一至二人份,餐肉、金菇、麵呢啲都有,味道辣辣地唔錯👍🏼跟住叫左個芝士薯條,熱食相當唔錯,尤其是橙橙地色果種地瓜條,超好食,美中不足係啲芝士唔太拉絲😿另外雞肉炒飯味道一般,無乜太大特別人参雞湯味道都幾好,人参味足夠,雞肉都算嫩口,不過佢就唔似出面啲人参雞咁有啲糯米食,反而係有粉絲,呢個都幾值得食👍🏼最後極度推介既係蜂蜜蒜蓉味既炸雞,我地叫既係無骨炸雞,超林超好食,蜜味充足,甜甜地又有啲啲蒜味,每一舊又唔會太大,適合啲唔中意有骨既朋友👍🏼最後埋單1000蚊有找,5個人食,都唔算太貴,性價比高👍🏼應該都會再去食過,尤其是再試下其他味既炸雞🍗
襯放寬番同母親節,即刻簡左間食個晚飯。
另外雞肉炒飯味道一般,無乜太大特別
部隊鍋
母親節
三重芝士薯條
人参雞湯
蜂蜜蒜蓉味炸雞
  • 蜂蜜蒜蓉味炸雞(無骨)
  • 鮑魚人参雞湯
  • 芝士薯條