餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-05 987 瀏覽
今日同男朋友去旺角食樓上西餐,一出𨋢,已經覺得幅牆好有文藝色彩,估唔到餐廳入面更有情調,好有feel,拍拖帶男朋友黎就啱哂。估唔到餐廳drinking menu係tablet,圖文並茂,非常吸引。我地叫咗2杯mocktails,一杯Winter,一杯Summer。係熱情果同藍莓mocktails,非常fresh,又好飲。之後黎咗啱啱焗好嘅餐包,香噴噴,又新鮮,搽herbs牛油,非常香口、軟熟脆炸香草田螺釀白菌前菜啱啱炸起,侍應好貼心咁提我地小心熱口,要攤涼一陣先好食。炸田螺釀白菌非常香脆,好有口感。美國特級安格斯肉眼扒(10oz)侍應送餐時非常有趣,話要將切牛扒嘅重任交比男士,所以當然男朋友切,哈哈!肉眼扒叫咗5成熟,油脂均勻,牛味濃郁,燒得好香,配Mustard好好食。配菜亦燒得啱啱好,好有鮮味。烤緬因州龍蝦尾牛肝菌龍蝦汁扁意粉龍蝦汁配埋濃濃嘅蕃茄,既有香濃龍蝦味,又有鮮茄味,好好食。龍蝦尾非常爽口,新鮮,值得一食。焗朱古力心太軟配柚子凍糕當然食埋甜品先滿足,心太軟焗得啱啱好,有流心,唔算太甜,配柚子凍糕非常夾,好清新。
係熱情果同藍莓mocktails,非常fresh,又好飲。

脆炸香草田螺釀白菌

美國特級安格斯肉眼扒(10oz)

烤緬因州龍蝦尾牛肝菌龍蝦汁扁意粉

焗朱古力心太軟配柚子凍糕