餐廳: 一遊
資訊:

呢間居酒屋多年前試過 覺得唔錯 再訪竟然又有新驚喜~ 🌟 時令白身魚刺身 太刀 280每排都有唔同白身魚空運到港。今晚我哋點嘅係太刀。每塊薄切刺身都好考師傅刀功。晶瑩剔透 肉質鮮嫩爽口。入口陣陣麻油香 配合酥炸海苔同蔥頭 味道一絕👍必點! 🌟壽司十貫 288 由海膽 拖羅 帶子至三文魚 都是師父精心挑選最新鮮運到的刺身。件件都係心機之作👌 🌟野菜天婦羅 好好食😋 喺香港食過好多難食嘅天婦羅 炸粉太厚 唔夠鬆化。呢度酥脆之餘 又唔會油淋淋。野菜鮮甜新鮮 好鍾意! 🌟鰻魚炒飯 168炒飯粒粒分明 乾身得嚟又保持到些少水分。鰻魚唔會腥 仲好有鑊氣🔥 🌟牛油煮蜆 90🌟上湯揚豆腐 46🌟時令串燒 ~ 40 食材用料上乘 服務到位 環境舒適有私隱 絕對高質🥇🥇
呢間居酒屋多年前試過 覺得唔錯 再訪竟然又有新驚喜~

🌟 時令白身魚刺身 太刀 280

🌟壽司十貫 288