2016-10-26
禽晚放工約咗兩個好姊妹聚會,之前已打電話訂枱,8點半去到,唔使等好耐冇嚟過,原來呢度裝修咗,靚咗好多,地方闊落咗,好多梳化位。店員帶咗我地到卡位坐,無論環境,座位都感覺好舒服。坐落一陣,有店員埋嚟問需唔需要為我哋準備刺身拼盆,咁當然好啦~幾姊妹好耐冇見,大家一邊傾計一邊點吓食物,隔咗一陣,又有店員話,唔好意思,阻你地一陣,大家都轉頭望,咩事呢?嘩~好有心思嘅刺身拼盆已到了,上面仲有吉壽兩字嘅冰雕,乾冰製造嘅煙霧,真係忍唔住相機食先師傅~多謝您影完一輪大家都好肚餓啦!開餐啦其他食物都陸續嚟啦仲有好多美食都冇影到,因為大家都不停食不停傾計總括禽晚我地食得好開心,食物質素好好,刺身好新鮮,種類多又好味。P.S.出面仲有個自助區㗎,好多食物,有多配搭嘅沙律,老火湯,啱哂平時少湯水嘅我,有小食及甜品區,仲有一個好似7仔嘅飲品櫃,飲品種類多到睇唔哂,仲有自助雪糕機,有乳酪雪糕同軟雪糕添仲有多種雪糕雪條,有咁多美食,我地今次都未食哂咁多款式,下次 我地一定會再嚟 yummy埋單時先知,原來訂枱係有九折優惠,您哋真係好呀!
影完一輪大家都好肚餓啦!開餐啦
其他食物都陸續嚟啦
埋單時先知,原來訂枱係有九折優惠,您哋真係好呀!