2023-06-14
呢間餐廳真係值得再試。已經係第二次黎首先,超級龍捲風壽司非常吸睛,內裡有鰻魚、海老、芝士、青瓜同脆片,口感豐富而味道層次多變,真係一試難忘。再者,日式麻醬豆腐沙律,當中的豆腐柔滑可口,配上麻醬的濃郁和香味,食落口內好似在味蕾上起舞,非常美味。自家玉子燒嘅味道,細緻滑口,甜甜嘅口感,帶住微微嘅雞蛋香,絕對是一道惹味小食。鹽燒雞中翼嘅皮焦香,肉汁充沛,同時帶有淡淡的炭燒香,是一道得心應手的燒烤小食。而琦玉網燒牛舌,質地嫩滑,淋上特製醬汁更顯其美味,鹹鹹的口感與微微的牛舌原味完美融合,是一道讓人食指大動的主菜。服務員見我哋有啲猶豫,就主動提供意見,同時態度親切有禮,令人感到十分舒適。而餐廳內部裝潢簡潔舒適,配上溫暖的燈光,絕對增加咗我哋嘅用餐體驗。我哋真係好喜歡古今二呢間餐廳,尤其係佢哋嘅服務同菜式,都讓人印象深刻。