2017-11-29 109 瀏覽
阿朱媽未試過寫食評,但今次既第一次就比左呢間餐廳啦!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻。今日見有時間帶埋婆婆、同我個小魔怪一齊去試下呢間係mikiki對面,位於越秀廣場地下既新餐廳去試一試!😋😋😋去到見到個餐牌,我既選擇性困難症又出現左~經過老闆同廚師既介紹後⋯我決定食~龍蝦汁扁意粉~黑松露扁意粉同埋英式早餐!廚師既廚藝真係食得出係用心整作!材料新鮮!我地三個人食到飽飽肚。最重要佢地最出色既甜品,因為我實在食得太滿足😋😋😋😋個肚已經無位可以再放😭😭😭😭,下次一定要再黎!呀!唔記得講廚師哥哥提我下次黎可以食冬蔭功虎蝦意粉同埋忌廉聖子皇扁意粉!仲有鴨脾配金磚法式多士添!👉🏼👈🏼👉🏼👈🏼我既選擇性困難又黎啦!😓😓😓

~黑松露扁意粉
同埋英式早餐!