2020-06-25 59 瀏覽
平日晚上六時多到店,雖然話新店但真係都好多人下,我哋都嚟捧下場先👏🏻平時真係好少單食腸粉,就算食都好少食呢種皺皮嘅石磨腸粉,一於試試佢✌🏻·每款腸粉即叫即整,有好多配料喔,有芫荽、炸蒜、麻辣椒、芝麻、麻香汁,最後再淋上豉油👍🏻麻香汁同豉油仲係秘製架,係腸粉嘅精髓呀🤩,為腸粉加分不少👏🏻🌟石磨韮黃雞絲腸 $24我哋當日太夜去啦,已經賣晒黑米/紅米腸,老細就推介呢兩個都好多人食,先係呢款,係白米做嘅腸粉,夠薄又夠滑,雞絲都夠嫩滑唔鞋口😀我哋都好鍾意佢嘅韮黃😍,我平時少食不過呢個我可以,同雞絲都好夾😋·🌟石磨雞蛋豬肉腸 $24雞蛋腸都幾得意,不過醬汁濃到已經蓋過雞蛋味,腸粉都係好滑,豬肉係一粒粒咁,份量同質素都ok呀😛·🌟自家製桂圓紅棗茶 $12幾重桂圓紅棗味,不過偏甜咗少少咁,接受到嘅,太口渴嘅我飲晒💦·🌟自家製竹蔗茅根水 $12試咗啖,都幾清甜😚·要讚下老細同埋兩位姐姐,服務態度好好,對住其他客都有笑容同用心講解👏🏻👏🏻老細幾靚仔喎☺️下次自費都要再嚟食過🤪不過要早啲嚟,就食到紅米/黑米腸啦🙂·

🌟石磨韮黃雞絲腸 $24
🌟石磨雞蛋豬肉腸 $24
🌟自家製桂圓紅棗茶 $12
🌟自家製竹蔗茅根水 $12
試咗啖,都幾清甜😚

2020-06-23
5 分鐘 (堂食)