好開心同幾個朋友去食倫哥佐敦有一間新開架 叫做尊尚倫哥喺佐敦地鐵站附近 好方便二百零蚊一個人任食超抵入到去環境都幾舒適幾光猛,相當唔錯 ,岩哂我地邊食邊吹水!一開始我地先食雞煲,雞煲係任食嫁!啲雞肉嫩口入味,夠哂惹味💕而呢到除咗雞煲之外個餐仲包左好多嘢食,所以我哋食咗一輪就轉做打邊爐啦!店員推介我哋食溫泉雞湯底,其實我哋本身仲諗住食普通嗰啲麻辣沙嗲,但係聽佢極力推介我哋就試吓啦!其實幾得意,因為隻雞係冬瓜入面而冬瓜入邊嘅湯係滾嘅,冬瓜外面係唔滾嘅,呢個就係傳說中嘅溫泉雞。個湯底好好飲好甜有椰子香味,隻雞好滑。另外仲有好多其他野食,刺身,肥牛,一大盤海鮮,數之不盡!店員仲送咗串燒,每人一隻鮑魚花膠俾我地。嚟到呢度其實已經好飽啦我哋個餐仲有丸同埋菜,我哋叫佢唔好上丸,夠晒。🤣🤣🤣太飽啦如果有一個男士一齊食我哋一定食得晒!哈哈
好開心同幾個朋友去食倫哥
佐敦有一間新開架 叫做尊尚倫哥
喺佐敦地鐵站附近 好方便
二百零蚊一個人任食超抵
入到去環境都幾舒適幾光猛,相當唔錯 ,岩哂我地邊食邊吹水!

一開始我地先食雞煲雞煲係任食嫁!
啲雞肉嫩口入味,夠哂惹味💕

如果有一個男士一齊食我哋一定食得晒!哈哈