2016-12-23 489 瀏覽
龍亭呢間拉麵舖已經幫襯左好幾年,喺呢度我最鍾意食佢哋嘅拉麵係因為佢哋個湯底真係真材實料,有時食緊嘢嘅時候都見到佢哋廚房有兩個好大嘅煲不斷煲緊湯,佢哋個廚房非常之細裏便嘅環境一定好熱,幫親佢哋呢幾年之間都見佢哋冇偷懶值得支持,但係今次我嚟到反而食咗佢哋嘅鰻魚飯,因為我有好幾個朋友話你個試過佢哋嘅鰻魚飯覺得好好食,仲話佢哋標榜係新鮮鰻魚燒出嚟,成個定食都係百幾蚊,以生燒鰻魚嚟講相當之抵食,因為我係尖沙咀閑閑地都要$200 ,我點左個飯之後大約等左15分鐘終於到啦,個鰻魚真係燒得好好食,啲肉燒得啱啱好仲有啲汁完全唔會話燒到乾晒, 塊皮燒得好趣,成個飯真係相當有誠意,值得再返食!