2021-06-18 780 瀏覽
order左個蜜桃梳打水,個阿姐拎左枝玻璃樽有啲透明液體嘅東西過嚟,好無禮貌咁問我媽依枝係咪佢要個枝。order個陣我哋expect係一杯有啲生果配啲梳打水個種,個阿姐咁問真係呆左。我見到枝嘢我都醒覺可能我哋誤會左,只係枝裝蜜桃味嘅梳打水,唔係我哋諗個種,都會接受,但係佢啲態度有啲差,同埋你作為職員,唔係清楚過我哋咩,就算唔識,都唔係問我哋啦。咁我都要clarify係咪誤會架,我話我哋唔清楚,話係menu見到就order,唔清楚杯嘢係咪就係咁樣。佢聲都唔聲大叫問個高級啲嘅,話就係依枝,個阿姐對返我哋講 「佢話係依枝喎」,個一刻我覺得佢越嚟越無禮貌,然後佢再補多句「x,唔記得開添」我知你個下唔係 x我,但係邊有人係個客面前咁xx聲架,我個個moment都想x你囉。搞到我啲屋企人勁唔鍾意,幾好食都無用啦,況且又唔係真係非常好食,仲要唔平囉 ,但係換嚟咁嘅服務質素 🤷🏻‍♀️

2021-06-18