2022-08-15 743 瀏覽
心血來潮想食下午茶,就book左黎食之前其實食過一次覺得都唔錯服務幾好,今次再黎真係不得了,幾百蚊一個人茶餐廳貨色,無服務可言,夏天三十幾度冷氣都無開咁,食到一半直情岀曬汗。企左係個reception幾分鐘都無人理,然後有個男員工係經過先問我”有咩幫到你?”心諗唔通我問你借廁所?中午自助餐d客都未走曬又無人執枱,求其俾左張吉枱Book左三大一小就俾左兩套大人餐具一套小朋友餐具🤷🏻‍♀️清潔員工仲要企係到禁完手機再慢慢掃地下午茶有包紅/白/氣酒每人可以揀一杯,問個員工支酒邊度黎咩牌子竟然唔知🤔D野食難食就唔洗講,最好食係個haagen dazs杯裝雪糕食左一個鐘就趕住走因為真係熱到頂唔順,人都未起身就俾個員工走埋黎即刻執枱🤷🏻‍♀️呢一餐真係刷新三觀,幾百蚊一個人零蚊服務😒
心血來潮想食下午茶,就book左黎食
心諗唔通我問你借廁所?
中午自助餐d客都未走曬又無人執枱,求其俾左張吉枱
清潔員工仲要企係到禁完手機再慢慢掃地
呢一餐真係刷新三觀,幾百蚊一個人零蚊服務😒