餐廳: 一遊
資訊:

2018-04-26 591 瀏覽
每次去親尖沙咀食飯,都有過百個選擇,今次行開美麗華呢邊,就去咗諾士佛台搵食,今晚朋友想吃日本菜,就去咗諾士佛台第一棟building上面的一遊日本餐廳,一遊是我兩三年前去過的,是一間環境企理、坐得舒服的日本餐廳,至於食物,今次點了:芝士玉子燒:玉子燒是這裏必點的項目,因為整得好好食,價錢又唔貴,建議可以點兩客。雞肉釀日本青椒:這個見有啲特別,所以叫左一客試下,果然有點驚喜,通常我們食開陵魚肉,今次配雞肉又幾好食喎!日式炒烏冬:這個炒得濕濕的,不好吃,可以不點蟹肉炒飯:這個炒得幾好吃,幾乾身,不錯不錯!
日式炒烏冬:這個炒得濕濕的,不好吃,可以不點
蟹肉炒飯:這個炒得幾好吃,幾乾身,不錯不錯!