因為sashimi同teriyaki做得出色,我同同事都會長期過去食,最少一星期一次lunch or dinner, 但社會問題同肺炎當度,生意淡左都唔休做咁款,態度其差,因多次2pm先會到餐廳,多次被侍應3pm 前用唔同方式趕走,2:15pm 到就同我講「唔接啦,你食唔切,我地就收」(我明知你收3pm) ,2:40pm開始埋單都無問題,2:45pm同我地講「你食快d, 我地收工」,一係就大大聲講「仲有一台老細啊,阻左收工!」的確貴店有值得欣賞既食品,但其差既服務, 都已經唔講果d 新年係咁R拎利是d婆乸野,肺炎d師傅邊咳邊整野食又唔帶口罩想點??!!!今次係我最後一次食!!垃圾都一肚氣!!你留返自己食埋佢!

今次係我最後一次食!!垃圾都一肚氣!!你留返自己食埋佢!