星期六下午,一入來有個中年女侍應問幾多位,答一位,她就已經好唔耐煩同我講,一個人就坐中間,但我見個場少人,仲有幾個細既吧台係空位,就問個阿姐可唔可以坐係其中個細吧台,個阿姐就勁惡又串口話,你一個人點解要坐吧台?!坐中間!ok ,fine 無問題我坐中間.但坐一陣我見到有客人係自己一個人食但他坐吧台,我就問個侍應點解有人一個人食都可以坐吧台,我就一定要坐中間?她就態度極差,又黑面,又串串哋大聲講你想點坐就點坐囉!之後自己up 一堆廢話,講真我都係食客,我見到唔公平為自己申訴點解要俾你罵?仲要收你氣?食物來到見到個肉上面有一條黑毛好核突希望餐廳可以改善,更要教侍應點樣接待客人,呢間餐廳唔會再去食
?食物來到見到個肉上面有一條黑毛好核突