Sea Urchin🐚 海膽狂熱。。來一頓海膽的盛宴💛.. 呢個真係不得了,用玻璃杯盛載住10層海鮮,樣樣都甚具睇頭,滿足晒香港人愛吃海膽既欲望😍 亦享受到多重滋味呢。由最底層既 望見已經覺得好吸引,真係不愧為招牌海膽杯。鐘意食海鮮`海膽 不能錯過喔。另一款招牌 亦是甚具睇頭,用上乾冰係底造出白煙效果,面頭用上海量海膽加上蒟蒻麵,口感好清爽 不外加調味也很好吃。食完夠份量既海膽杯,來一客 酸酸甜甜既味道 比平常吃的來得清新,係我鍾意既口味。 有冇諗過食sushi有表演睇❓呢個卷物營造既火焰真係好惹火。炙燒效果每海膽帶微暖 天顯滋味,這個也是推薦呢。雞鮑知道是什麼嗎❓呢款 ,用上去骨雞翼內裡釀住原隻鮑魚,哈哈 估唔到又收得埋。雞皮燒到香脆 而鮑魚爽嫩不韌 剛剛好,呢個創意我喜歡呢。日本料理又點少得 煙韌既糯米包住溶芝士 真係每次食日本菜必點菜式,好味。呢款 都係正正,creamy既海膽 加上creamy既蠔,加倍creamy 混合真的滿足。去到最後,海膽的盛宴 甜品環節亦繼續係送上海膽。咸雪糕你食過未❓ 真無破左我一貫食雪糕既口味,咸咸的 甜甜的 真的為味蕾作一個美好既作結。.
Sea Urchin🐚 海膽狂熱。。來一頓海膽的盛宴💛
10層海膽杯🐚
[10層海膽杯🐚] 呢個真係不得了,用玻璃杯盛載住10層海鮮,樣樣都甚具睇頭,滿足晒香港人愛吃海膽既欲望😍 亦享受到多重滋味呢。

由最底層既 [1. 鮮海帶碎` 2. 北海道紫海膽` 3. 松葉蟹肉` 4.北海膽海膽`5. 白蝦` 6. 三文魚籽` 7. 藍鰭吞拿拖羅蓉` 8. 沖繩海葡萄` 9. 北海道紫海膽` 10. 黑魚子`燒白飯魚脆片] 望見已經覺得好吸引,真係不愧為招牌海膽杯。鐘意食海鮮`海膽 不能錯過喔。

雲海板上飄🌬
另一款招牌 [雲海板上飄] 亦是甚具睇頭,用上乾冰係底造出白煙效果,面頭用上海量海膽加上蒟蒻麵,口感好清爽 不外加調味也很好吃。

青蘋果🍏蟹籽沙律🥗
食完夠份量既海膽杯,來一客 [青蘋果🍏蟹籽沙律🥗] 酸酸甜甜既味道 比平常吃的來得清新,係我鍾意既口味。

S2特色海膽火焰卷🍣

[S2特色海膽火焰卷🍣] 有冇諗過食sushi有表演睇❓呢個卷物營造既火焰真係好惹火。炙燒效果每海膽帶微暖 天顯滋味,這個也是推薦呢。

清酒鮑魚雞翼🐥

雞鮑知道是什麼嗎❓呢款 [清酒鮑魚雞翼🐥],用上去骨雞翼內裡釀住原隻鮑魚,哈哈 估唔到又收得埋。雞皮燒到香脆 而鮑魚爽嫩不韌 剛剛好,呢個創意我喜歡呢。

芝士年糕🍘
日本料理又點少得 [芝士年糕🍘] 煙韌既糯米包住溶芝士 真係每次食日本菜必點菜式,好味。

海膽焗蠔🐚

呢款 [海膽焗蠔] 都係正正,creamy既海膽 加上creamy既蠔,加倍creamy 混合真的滿足。

樂師傅海膽雪糕🍦

去到最後,海膽的盛宴 甜品環節亦繼續係送上海膽。咸雪糕你食過未❓[樂師傅海膽雪糕🍦] 真無破左我一貫食雪糕既口味,咸咸的 甜甜的 真的為味蕾作一個美好既作結。
一頓極致既海膽的盛宴 很滿足💛
青蘋果🍏蟹籽沙律🥗