2024-08-21 205 瀏覽
一直以為Delifrance 得輕食,原來佢地有主菜架!午餐仲幾抵食添,七十幾蚊已經有個set,擺盤仲好靚~有意粉、飯、包等等。揀完主食可追加小食/湯/甜品。羅勒青醬牛柳粒意粉牛柳粒好大粉中間仲粉紅色😋 入面仲有洋蔥、蕃茄等等,感覺幾健康。羅勒份量剛好,又唔會太濃。意份比較幼身,掛汁能力高,成個麵好香口。拿坡里手撕豬螺絲粉 配溫泉蛋真係有個鐵盤熱辣辣,配上新鮮茄汁豬肉,上面仲有靚靚溫泉蛋、芝士🧀視覺效果唔錯,溫泉蛋煮得靚仲係流心,只係$72🤩炸燒烤醬雞翼4件成隻雞翼完全炸透皮脆,沾上燒烤醬汁後仲保持到脆口,好香好好味🙌🏻鮮士多啤梨法式拿破崙蛋糕每次層都超脆😍切嘅時候好大聲好脆,中間嘅忌廉唔太甜,非常之岩我。除左無咁肥仲健康啲!

羅勒青醬牛柳粒意粉

拿坡里手撕豬螺絲粉 配溫泉蛋