2016-06-12 815 瀏覽
女王近期工作不順利,所以同佢食餐好的瘋狂地點左一輪後刺身先嚟,但點解會多左海膽呢?送菜的哥哥即刻話係送的,即刻咩都覺得抵哂,刺身蝦幾大隻d膏一打開個頭就湧出嚟,仲要唔腥勁有蝦味,三文魚、北寄貝及帶子就比較普通,但唔係唔新鮮只係比起墨魚片就比較遜色,因為墨魚片係各大日本料理裡都係用無咁有咬口仲淡淡的墨魚香味的貨色餃子係熱辣辣咁上枱入口食到係豬肉餃子但堅大隻;羊架唔會騷味孜然粉岩岩好;宮崎牛肉就唔係咁特式(我未比到定位佢)竟然有香煎鵝肝入口唔會太怪仲有油係你個口到爆(當然係輕微地爆啦)味道好豐富唔會乾爭爭咁;墨魚仔比其他前菜味道頗為出色壽司特別一提係和牛壽司,入口清清淡淡吞落喉嚨先有牛肉的獨特香味,果然一定要試;魷魚一夜乾想像同現實頇定有落差最後就用牛舌同燒菠蘿收尾,但燒菠蘿無味破壞左收尾感覺
女王近期工作不順利,所以同佢食餐好的

刺身拼盤
最後就用牛舌同燒菠蘿收尾,但燒菠蘿無味破壞左收尾感覺
2016-05-26
刺身拼盤