(非會員)
2007-08-12 24 瀏覽
個次同男朋友探完屋企人係深井諗住順便係個到食燒鵝到左最出名個間點知爆哂唯有去隔離 入到去見佢都唔係無位但係就無人黎招呼咁企左一陣先有個小朋友過黎帶我地坐低坐低左佢又一支箭咁走左去其他客到好似成間野得佢一個睇哂咁好啦到叫到佢過黎叫茶今次醒d 順便叫野食唔係以佢既人手應該有排都過唔到黎好我地兩個人叫左燒鵝半隻炒蜆同海皇豆腐等左好耐先黎茶仲要沖錯既個小朋友都好識講對唔住不過就無諗過幫我地換算照飲第一樣黎既係燒鵝賣相唔錯起碼唔係斬到甩皮甩骨但係放入口就好唔掂皮一d都唔得仲開始有d硬而d肉就好似煲湯廋肉咁... 我都聽聞呢間係最唔掂但無諗過差到咁男友就更加食到黑哂面咁之後再叫飯等飯途中黎左個炒蜆夠大隻而且都幾好味今日最好食係呢樣... 之後個海皇豆腐黎埋但係個飯都唔知去左邊...再叫個侍應過黎佢先即刻比我...記性差講番個豆腐熱就幾熱不過食到d豆腐好似有陣怪味另一個waiter 建議我地轉食其他...心知不妙啦...算了唔食之後坐左陣埋單睇番台上除左炒蜆食得哂之外半隻鵝都仲有一半係到...埋單二百幾...唔算好貴...不過一d都唔值我覺得最首先要改善既係食物既質素招牌都可以搞到不知所謂既真係唔
炒蜆同海皇豆腐
第一樣黎既係燒鵝賣相唔錯起碼唔係斬到甩皮甩骨
但係放入口就好唔掂皮一d都唔得仲開始有d硬
埋單二百幾...唔算好貴...不過一d都唔值

我覺得最首先要改善既係食物既質素招牌都可以搞到不知所謂既真係唔掂而小菜角色亦都重要一間飯店連豆腐都有問題其他食物又點會好?
另外服務方面係個到食左咁耐只係見到三個侍應印象中個日仲係公眾假期三個侍應又點服務得哂咁多人而且仲要有一個唔係熟手連茶都沖錯其他服務又如何?
這間飯店已經進了我的黑名單了