2020-10-10 340 瀏覽
睇新假期見到輝哥有點心放題優惠,星期一至五做緊$78 ,星期六日及公眾假期做緊$98 ,另收加一及茶錢。午市分兩個時段,我選擇咗較早嘅時段,我哋一行兩人被分配左一張四人枱,店方聲稱唔會再有客人入嚟,唔使擔心搭枱,可惜最後都係有人入座,係多番要求下,終於被獲分一張有真正作用嘅板間。點心紙上選擇都算多,貌似吸引,可惜甩單嚴重,叫咩無咩,同店員反映後,竟然同我哋講,「出到就出啦,出唔到都無辦法」,仲叫我地入多幾次單,縱使我哋同佢講已經入咗五次單,佢居然再叫我哋,「入多幾次啦,入到有為止」。最後同經理反映,食物竟然喺完場前4分鐘到,店員亦多次提醒我地要準時交枱。90分鐘裡面我食過咩,真係一隻手數得晒,以$98 加一及茶錢黎計,一d都唔抵,離開餐廳時仲好肚餓,仲一肚氣添。