呢一晚就約左班舊同事試新野,咁岩歐錦棠又介紹過,所以呢一晚好爆,兩間鋪都坐滿曬人~ (無錯,佢係有2間鋪o既,其中一間係因為太多客而開o既,所以就無招牌.....我曾經行過左都唔知 =.=lll到步坐低, 食物已上檯! 呢度打邊爐嘅食物包括肥牛,海鮮同丸類都係按人頭比例分配的, 例如平均一人有3串蝦, 5個人就有15串。啲瀨尿蝦好生猛, 用個蓋cup住都撞黎撞去再黎有花蟹, 一人一隻, 鮮味無比當檯面嘅海鮮, 鮑魚, 肥牛, 丸類等都食完嘅時候, 就係油炸鬼出場之時啦!全晚唯一一樣可1挑剔得落手嘅就係淋左嘅油炸鬼, 其他食材都係新鮮到不行海鮮湯底夠曬鮮味粥底夠綿好難得食埋個粥岩岩好! 不會太飽撐肚子,  亦不會浪費食材, 一舉兩得!!
海鮮,肥牛,蔬菜藍
啲瀨尿蝦好生猛, 用個蓋cup住都撞黎撞去
瀨尿蝦
再黎有花蟹, 一人一隻, 鮮味無比
花蟹
油炸鬼