2024-05-12 10 瀏覽
大鍋口係打邊爐放題店嘅始祖,耐不耐都會黎打個邊邊,因為佢正價時段都係$228一位,已經係任飲任食兩個鐘,價錢超貼地😆是晚又黎左大鍋口,平日晚唔使等位,店員好快帶位入座,店內都唔少食客,除左中間大枱,其他細枱幾乎坐滿。食完雞煲先打邊爐,雞煲無得揀辣度,不過我覺得幾好,少少辣啱我口味😋未開始打邊爐前梗係要整返碗混醬啦😆湯底揀左川弓天麻魚頭湯,淡淡地有葯材味,都幾好,鍾意佢夠清唔係一大窩湯料。做緊優惠送的極品肥牛,我見枱枱一坐低就送,色水係唔錯👍其他任食火鍋料~種類多,無漏單,二人份量幾合理。任食嘅肥牛都唔比極品肥牛差太多,羊肉片、豚肉片、白鱔片等都正。飲品有汽水、茶等,仲有自家製竹蔗茅根😋最後就係甜品啦,雖然得軟雪糕機,但有牛奶同朱古力口味,仲有topping任落,ok呀😋點解其他人可以擠得咁靚嘅,擠軟雪糕都係一門學問黎。是晚唔爆場,超時少少都無趕🤣爽~
未開始打邊爐前梗係要整返碗混醬啦😆
做緊優惠送的極品肥牛,我見枱枱一坐低就送,色水係唔錯👍
飲品有汽水、茶等,仲有自家製竹蔗茅根😋
是晚唔爆場,超時少少都無趕🤣爽~
2024-05-07