2018-03-22
兩個人食飯,最好打邊爐,慢慢傾慢慢講今次食呢間,係因為無限時,門口帶位阿姐話可以食到12點,而且佢推廣盤海鮮好吸引,所以在第一輪8:30前就入座選了椰子雞鍋底,兩人都有半隻雞,雞好有雞味,又滑,椰子味係有,但不算太出味之後上了指定送的魚生,象拔蚌,我生食了一塊象拔蚌,之後的都過一過鍋,但都好鮮甜指定送的海鮮盤,上枱已嘩嘩聲,估唔到咁大堆頭,食落仲好爽脆鮮甜,有誠意之作再上指定送的肥牛,好有牛味,可惜份量少左d,之後任叫的肥牛就差得遠了些啦任叫的食物,以西洋菜最好食,兩個人都要食兩盤,其他響鈴、餃子、豬頸肉之類都不過不失其實個椰子雞加指定送的都食到大半飽,其他都食唔得幾多,但用料新鮮、又大份,啤酒任飲,算抵食呀!