2017-09-29
好耐冇食放題啦!畀成班fd捉左去山長水遠嘅元朗食,仲要係食瀛喜。。。以為都係同其他一樣,又唔係wor! 有驚喜平日的人流不多 靜靜地位置坐得舒服點餐紙係晒度 唔算話好多 不過基本放題食物都有~ 而我比較欣賞呢度嘅手作壽司...Round 1 各款壽司壽司細細件,岩岩好一啖一件~粉紅色卷住住鰻魚,酸酸甜甜好好食!蟹肉沙律壽司都不錯不錯。各款刺身三文魚同吞和魚麻麻,感覺不太新鮮。甜蝦同帶子就夠晒鮮甜,食唔停!可再encoreRound2 壽司again第二轉嗌火灸壽司,和牛燒到五成熟好好食~仲要有d洋蔥甜味~燒鯖魚,去日本必食,食放題都必食!魚皮好香,d奧米加3勁豐富,食完一舊都幾飽,要同朋友share仲有必食必食必食嘅芝麻雞翼,芝麻唔係落左好多,不過外皮爆脆,一咬落去又熱又爆汁,肉嫩嫩的一口芝士粒同榴槤炸蛋都是甜品類要到最後先食,如果唔係就太滯了。呢餐都算抵 加一後200零 食物整體都唔錯,住元朗嘅人都可以一試!
平日的人流不多 靜靜地位置坐得舒服
Round 1 各款壽司
各款刺身
Round2 壽司again
第二轉嗌火灸壽司,和牛燒到五成熟好好食~仲要有d洋蔥甜味~
燒鯖魚,去日本必食,食放題都必食!
一口芝士粒同榴槤炸蛋都是甜品類
要到最後先食,如果唔係就太滯了。