2016-06-30 514 瀏覽
有些少神秘既沾麵店,有次路過都見到呢間唔知食乜既店, 唔覺門口有名同餐牌, 係openrice 見到, 都有好多好評 ,所以都走黎試下, 未夠7 點已經排左4個人 ,企多陣 就開始多人, 等左一陣好快有位。3 款麵 + 限定麵, 我都係選擇最基本試試。麵係我最like既粗麵條,但咬落略為硬左少少,可以軟少少彈牙就最好。湯底起初只食到面層油,都算好有蝦味,食到最後加返d湯飲,反而更易入口,湯都算唔錯。肉我就反而麻麻,唔係入口即溶,如果可以换,我想换多隻半熟蛋。半熟蛋ok好味,但似唔入味既蛋,再留心就更加好,食物整體都算ok .唯一唔好就係食物放係高枱由客人自己攞 麵唔係問題 但湯有d危險,因廚師枱面同食客枱面略高

3 款麵 + 限定麵, 我都係選擇最基本試試。

2016-06-28
15 分鐘 (堂食)