2018-06-16 564 瀏覽
約咗幾個食家食飯好耐,卒之都約到啦本身明明話諗住食日本野慶祝一個食家farewell突然間佢哋話要啤啤佢,跟住四個食家都一致贊成去呢間野,因為超好食又抵食🤨我一見到個門口就覺得好奇怪其實呢四個食家對環境都有D要求,所以我完全估唔到咁嘅環境,佢哋四個要等都仲要食😱其實對我來講我覺得冇野嘅,只係比較擠迫,同埋坐得唔係咁舒服,只係冇估到佢哋四個都可以接受到啫🤣🤣咁即係話佢哋啲嘢食真係好好味Anyway我食完呢餐之後都打算長期黎食🤣首先嚟咗第一碟嘅唔知乜嘢魚皮本身係我淨係食炸魚皮,見到佢哋食得咁滋味忍唔住試咗一舊,嘩,魚皮爽口有口感,配埋佢哋啲豉油汁蔥芫荽,一流吖椒鹽鮮魷,外面皮唔硬,炸得啱啱好魷魚又唔銀😱蟹粥啲蟹多到呢,仲要加蟹子,味道鮮甜到呢😱啲蟹膏又好味😱另外個燉湯又夠火候啲雞腳一咬就難雖然個湯啲油係多咗少少,不過感覺真係燉左好耐,燉到啲精華出晒嚟佢個螺頭仲好鮮甜添從來未試過,食咁多碟,都推介咁多的碟唔怪之得要排隊等更加唔怪之得呢四位食家話要過嚟食而且佢哋啲份量真係好大同我父親節果餐份量爭天共地
約咗幾個食家食飯好耐,卒之都約到啦
本身明明話諗住食日本野慶祝一個食家farewell
我一見到個門口就覺得好奇怪
咁即係話佢哋啲嘢食真係好好味
Anyway我食完呢餐之後都打算長期黎食🤣
首先嚟咗第一碟嘅唔知乜嘢魚皮
椒鹽鮮魷,外面皮唔硬,炸得啱啱好
魷魚又唔銀😱
蟹粥啲蟹多到呢,仲要加蟹子,味道鮮甜到呢😱啲蟹膏又好味😱
另外個燉湯又夠火候啲雞腳一咬就難
佢個螺頭仲好鮮甜添
從來未試過,食咁多碟,都推介咁多的碟
唔怪之得要排隊等
更加唔怪之得呢四位食家話要過嚟食

而且佢哋啲份量真係好大

同我父親節果餐份量爭天共地
2018-06-15
15 分鐘 (堂食)