2020-10-16 2267 瀏覽
昨日 中午 星期四10月15日 , 都幾難book一間酒店....... 前幾日我打電話book, 當時職員說沒有位, 我問職員可否排隊輪候, 職員說可以, 咁我就說 我排隊輪候喇 , 到了食前一晚經理打電話給我 , 他說有客退咗 , 問我要不要, 估不到這間酒店會有工作人員打電話給客有位 , 其實係好少酒店 輪候中, 如果有檯 , 通常都不會打番畀客人有位, 這間酒店真係唔錯 , 價錢 book三位 只給兩位畀錢 , 平均每人260元, 啲嘢食 好好又唔算係, 但又唔會好似某一啲高級酒店不太好食, 呢間酒店嘢食 都算唔錯啦 咁嘅價錢 , 中午自助餐 都不會求求其其 給客人食, 所以這間酒店值得一讚, 我最喜歡的豆腐花非常滑, 廚師 個個師傅都好好人 侍應經理都ok㗎 每位侍應及廚師都好照顧客人, 而家都好少有酒店 這樣照顧客人周到, 講返嘢食 中規中矩, 所有甜品 就一般 希望有進步空間, 鐵板煎羊扒和牛扒 雖然品質非常 嫩滑, 但可惜 沒有羊扒味道 , 但都可以食得過 , 如果計這個價錢自助餐 算唔錯, 關於 小籠包皮好硬, 印度嗰邊 都算o
昨日 中午 星期四10月15日 , 都幾難book一間酒店....... 前幾日我打電話book, 當時職員說沒有位, 我問職員可否排隊輪候, 職員說可以, 咁我就說 我排隊輪候喇 , 到了食前一晚經理打電話給我 , 他說有客退咗 , 問我要不要, 估不到這間酒店會有工作人員打電話給客有位 , 其實係好少酒店 輪候中, 如果有檯 , 通常都不會打番畀客人有位, 這間酒店真係唔錯 , 價錢 book三位 只給兩位畀錢 , 平均每人260元, 啲嘢食 好好又唔算係, 但又唔會好似某一啲高級酒店不太好食, 呢間酒店嘢食 都算唔錯啦 咁嘅價錢 , 中午自助餐 都不會求求其其 給客人食, 所以這間酒店值得一讚, 我最喜歡的豆腐花非常滑, 廚師 個個師傅都好好人 侍應經理都ok㗎 每位侍應廚師都好照顧客人, 而家都好少有酒店 這樣照顧客人周到, 講返嘢食 中規中矩, 所有甜品 就一般 希望有進步空間, 鐵板煎羊扒和牛扒 雖然品質非常 嫩滑, 但可惜 沒有羊扒味道 , 但都可以食得過 , 如果計這個價錢自助餐 算唔錯, 關於 小籠包皮好硬, 印度嗰邊 都算ok, 其他食品不過不失 我都係講這個價錢 都算值得去 , 最少還有 任飲 啤酒 汽水 橙汁, 中午自助餐都好少有啤酒贈送任飲, 如果話 講到這麼中等不太好食品 , 其實我都會有機會再去 , 因為我覺得這間酒店有進步空間 , 最少工作人員個個對顧客放在心裏, 已經可以贏曬👍
2020-10-15
午餐