2024-01-14 55 瀏覽
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯觀塘區一向多嘢食,今次我就去到海濱匯搵嘢食。以前試過晚餐時段去過食《Flames》,今次就試下lunch有乜食先。葡式香辣燒春雞見到深棕色嘅外皮就知道夠哂火喉,外層薄薄嘅雞皮燒到香脆,獨特嘅醬汁帶出辣中嘅微,雞肉內層又夠哂多汁。另外仲配搭藜麥和蔬菜,夠哂飽肚。厚燒三文魚佢地用左比較厚身嘅三文魚,三文魚兩邊煎香到深橙色,再放上適當嘅香草和海鹽做調味。平時食三文魚好驚好乾,佢地啲款魚皮香脆,內層魚肉又夠肉汁。個Tiramisu真係意想不到咁好食如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Flames (海濱匯) (觀塘)觀塘海濱道77號海濱匯1樓2號舖樓 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

葡式香辣燒春雞

厚燒三文魚

個Tiramisu真係意想不到咁好食

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Flames (海濱匯) (觀塘)
觀塘海濱道77號海濱匯1樓2號舖樓

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡