🥢 青芥末牛油果三文魚籽多士 💰88✨一共有3塊斜切法包,法包未有塗上牛油🧈可以減低罪惡感🫣加入滿滿混入芥末籽、牛油果塊嘅酸甜沙律醬,最後放上少量蟹肉絲同三文魚籽✨法包烘得幾鬆脆😋醬汁略覺得多左啲,👩🏻‍💼大孖覺得將牛油果塊泥爛混入沙律醬中會更加creamy,保留少量牛油果粒會更有口感🥢美國保濕豬鞍架配蜜糖芥末籽醬 💰188✨廚師幾有心思擺盤,碟底有薯蓉粉開成香滑薯蓉、加入粟米、甘荀等蔬菜、薯蓉面放上大塊豬鞍扒,配上加入罐頭蜜桃粒嘅芥末籽醬,另配有煎薯角✨豬鞍扒好厚肉,肉色粉嫩較有嚼口;食膩可以點埋芥末醬食會濕潤一啲✨薯蓉份量多,加左鹽調味,作為配菜算係唔錯😊🥢Mixedberry Smoothie 💰48✨以士多啤梨雪糕🍦打成奶漿,加入藍莓攪勻,最後唧上忌廉裝飾,味道唔算太甜,比較似食緊士多啤梨雪糕,底部有啲沙冰粒夠哂凍🧊🥢提拉米蘇 💰48✨以🫙上,底部用上甜手指餅、依次序放Mascarpone cheese、Expresso☕️可可粉,最後唧上忌廉唧花同綠色葉裝飾✨手指餅未有依杯型放入杯中,所以用🥄食有時食唔到手指餅,食到咖啡香但咖啡液可以再多啲,意式手指餅🍪比較甜,如果啲手指餅滲多
🥢 青芥末牛油果三文魚籽多士 💰88

🥢美國保濕豬鞍架配蜜糖芥末籽醬 💰188

✨薯蓉份量多,加左鹽調味,作為配菜算係唔錯😊

🥢Mixedberry Smoothie 💰48

🥢提拉米蘇 💰48

✨手指餅未有依杯型放入杯中,所以用🥄食有時食唔到手指餅,食到咖啡香但咖啡液可以再多啲,意式手指餅🍪比較甜,如果啲手指餅滲多啲expresso會更加好味
✨👩🏻‍💼大孖覺得個Tiramisu 酒味較可以再濃啲會更過癮,Mascarpone cheese 都夠輕盈😋挺身

🥢香蕉榛子朱古力忌廉班戟 💰78

✨呢款係成晚MVP❗️廚師用上朱古力蛋漿煎成一層圓型班戟,班戟中間加入香蕉🍌片,再對摺成三角型,面放上大量香蕉🍌片、兩粒原粒士多啤梨、香滑忌廉、橙乾、椰子脆片同朱古力醬
✨班戟煎得薄身,朱古力味濃郁,配上榛子朱古力醬🍫濃度加倍😍,水果新鮮夠香甜,配埋椰子脆片仲有淡淡椰香味

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

✍🏻總評: