2021-07-21
烏蠅館📍 烏蠅館 (新都城中心) (將軍澳)將軍澳貿業路8號新都城中心二期地下G10號舖❗️❗️❗️極度之難食嘅店舖 大家千祈唔好去呢間食 小編真係仲晒伏❗️❗️❗️原本小編好開心,因為見到有得食冒菜。坐低左之後店員就會每人派發一張點餐紙,一眼望落去嘅時候覺得幾抵食喎,$50就可以有六款餸 但係去到俾錢嘅時候先知要$55 原來個麵都要另外俾錢㗎!小編嘅朋友都俾佢fake左。系小編揀選辣度嘅時候,諗住問吓店員 點知個店員就極度之串咁回答我 我喺度諗我做乜要受你氣呢🤷♀️🤷♀️我都只係哋食個飯啫 我大人有大量就原諒佢啦!當啲食物嚟到嘅時候,當然係相機食先啦,之後我就開始食啦,但係估唔到成碗面最好食嘅竟然係個粉絲 我真係呆咗 🙄🙄今次小編叫咗豬紅、牛肉、竹笙、午餐肉、淮山。我想講嘅係個豬紅冇味道,個竹笙有冇洗過(正常個竹笙要洗咗先可以煮) ,更重要嘅係連個午餐肉 開罐頭嘅產品都可以難食嘅!我真係覺得呢$55好唔抵俾 小編以後都唔會再去呢間舖頭❗️❗️❗️❗️呢間店雖然仲有酸菜魚食,但佢咁嘅食物質素我真係唔會去試囉,如果有人試過嘅話可以喺下面留言話俾我知個味道係點!如果有得比負星我會比負星!美味指數:⭐️環境指數:
📍 烏蠅館 (新都城中心) (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心二期地下G10號舖
小編以後都唔會再去呢間舖頭❗️❗️❗️❗️
如果有得比負星我會比負星!
美味指數:⭐️
環境指數:⭐️
服務態度:⭐️
翻兜指數:⭐️
(滿分為 5⭐)
#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳推介