Green Orange

一行五人星期一晚7點食birthday dinner, 選擇呢間餐廳係見OpenRice食評正面都多。不過,反差實在太大🥲。開始點餐,👽男店員先說呢個呢個呢個呢個⋯冇🧐:好多冇喎?冇辦法都座低左,都努力揀啦, 我要呢個呢個呢個⋯👽都話左冇囉🧐唔好意思,咁多野冇真係記唔到😂。 嘩🤯店員衰到呢⋯!算數,快啲食完去第二間食過。想要杯有酒精飲品,👽店員竟然話今日吧枱冇開,朋友話咁我要呢杯啊👽店員話睇吓沖唔沖到先,都應該沖到嘅。餐牌寫明套餐及單點項目可以一蚊換生蠔,朋友想點生蠔,👽店員話你哋叫套餐係唔可以😑朋友指着餐牌說你們這樣寫喎👽店員說今日唔夠貨,所以套餐唔俾加😂😂😂😂最後大家用最快時間食完,因為不想久留。最後五個人是但食咗大約四碟嘢埋單900多元,唔係唔想點嘢食,而係叫咩冇咩。臨走嘅時候呢個👽男店員竟然講我地快閃黨。埋單嘅朋友忍唔住同收錢又類似老闆嘅人講,其實你哋叫咩冇咩,呢個類似老闆嘅物體竟然回應換緊餐牌所以好多嘢都冇。換餐牌不如先關門吧!食物好味與否?不予評論,因為滿肚氣。隔籬枱一對情侶👫一坐低同樣是我們的反應,吓呢樣冇嗰樣冇,仲投訴食物味道差!

算數,快啲食完去第二間食過。

臨走嘅時候呢個👽男店員竟然講我地快閃黨。