2021-10-27
🍴意大利黑醋汁蒜蓉牛油雞翼 38 蚊有五隻雞翼都算大隻 個皮脆度正常 如果再脆 d更好 黑醋汁同蒜蓉汁夾埋一齊尚可 但如果蒜多 d或加番牛油更 match . 雞翼大隻加 d分 雞肉質幾嫩滑 唔錯🐥[ 🍴香茅美國黑毛豬扒油香飯 56 蚊🐷🍚雖然係油香黃飯,但感覺唔太香 味亦不太夠 要落下佢 d辣醬或海鮮醬調味先得 而且黃飯撈得唔夠均匀 所以一般 豬扒太乾身 又唔夠脆 整體麻麻 🧐 🍴火五火車頭牛肉檬粉 65 蚊🍜牛丸 生熟牛肉 札肉 幾足料 但牛丸唔夠彈牙 反而牛筋幾軟林 🐂札肉一般🐷 檬粉算幾爽口 個湯底 d牛骨味唔夠濃 點 d青檸汁同香葉調味都算中規中舉#越南菜 #雞翼 #油飯 #牛肉 #火車頭越南河 #豬扒 Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#火五越式牛肉粉專門店 (華生樓)太子界限街14號華生樓地舖~~~~~~~~~~~~
🍴意大利黑醋汁蒜蓉牛油雞翼 38 蚊
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#火五越式牛肉粉專門店 (華生樓)
太子界限街14號華生樓地舖
~~~~~~~~~~~~