2022-11-04
一直都好想試海鮮袋,同朋友嗌咗個Combo,有得揀三款海鮮同醬汁,我揀咗馬尼拉蜆、小墨魚仔同埋鮑魚。店員攞住一大袋海鮮嚟,還需唔需要幫我哋影相,服務非常好,仲幫我哋搖埋同開袋👍🏼 餐廳預備咗手套同埋圍裙,唔驚污糟,因為啲海鮮太多汁,咬落去時啲汁彈到我條圍裙都係😂 我超鍾意個Mix and Match汁,係幾款醬汁撈埋,食落去好惹味,又唔會太辣,啱晒我😌 雖然我只係嗌咗三款海鮮,但袋海鮮都好大袋,鮑魚非常juicy,蜆好鮮甜,小墨魚仔又好爽口,配埋個汁真係好好食。除咗海鮮之外,仲有腸仔、薯仔配菜,食完呢個都飽😂前菜嗌咗蟹餅,咬落去真係全部都係蟹肉,墨魚汁意大利飯唔會太漏,我鍾意個墨魚汁!仲嗌咗兩杯嘢飲,strawberry flow (cocktail) 酒味好輕,杯野望落好靚,cosmopolitan 酒精成份都幾多,有少少醉😂