2019-01-17 73 瀏覽
一排冇去The wave,原來已經變好多餐廳既地方。放工約左朋友去Mini Friday食飯,呢度D野食份量好足夠,幾抵食!炭燒美國牛肉眼扒好大塊,兩個女仔Share就岩岩好!我地叫左medium,燒得恰到好處,切開有少少血水,食落一d都唔韌唔鞋,推介!海鱸魚柳香草醬燴飯平時食意粉都鐘意香草醬,因為覺得比起其他醬佢冇咁漏!而呢度既香草醬好惹味,應該加左D Cream,再配埋risotto索曬d汁,唔經唔覺已經好快清曬!海鱸魚柳厚身,輕輕煎過,好香口!嗌左Main course 可以加錢配salad,soup,dessert or drinks既,我地配左3樣野 $68 要左田園沙律,餐湯,同野飲。兩個人咁嗌份量好足夠!

炭燒美國牛肉眼扒

海鱸魚柳香草醬燴飯