2023-03-15 71 瀏覽
呢排 好耐冇食和牛,又未飛到,就留係想港威燒肉。見到呢間燒肉都有大量好評 ,咁就黎試下啦。今次就叫左set c,一黎到就送左個寶箱,寶盒同埋舟盛盒睇到個份量都感覺到未必食得哂 ,真係好大份。首先係食左寶盒先,上面鋪滿哂金泊,真係好奢侈 。呢塊西冷和牛店員會幫你燒,因為油脂比較多, 都好搶火。呢一塊食落好香和牛味,肉汁都好多,最好食就係呢塊海鮮方面 今次有大魷魚,因為唔識燒既關係 所以都叫左店員幫手,問過店員呢個唔係成日都有 ,係好好食。自己試左之後的確係好新鮮 ,好厚肉。另外都點左放題個邊既食物特選薄炙牛里脊肉+雞蛋 肉質嫩滑,搭配雞蛋會再滑身d碟上既擺盆都好精緻,仲用左鳥巢裝住隻雞蛋,牛肉大鈾 厚薄同油花分佈都好均勻另外值得一試就係和牛里脊肉d油花更美 ,肉質鮮嫩,油香重。自助bar方面 飲品款式好多,款式都好2特別 出面好好少見,甜品都好精緻亦有多款沙律其實最值得一讚就服務,店員都好細心,觀察客人既需要,仲好細心教點樣燒d肉先夠好食,大家如果唔熟悉點燒都真係要請教一下店員 ,燒得好出黎個效果係好唔同。

今次就叫左set c,一黎到就送左個寶箱,寶盒同埋舟盛盒
睇到個份量都感覺到未必食得哂 ,真係好大份。

另外都點左放題個邊既食物
特選薄炙牛里脊肉+雞蛋

肉質嫩滑,搭配雞蛋會再滑身d

另外值得一試就係和牛里脊肉
d油花更美 ,肉質鮮嫩,油香重。

亦有多款沙律