2014-06-04 7326 瀏覽
同班同事響旺角韓舍食,因為我嘅選擇錯誤,導致個氣氛都係好一般。。我地捻住間間韓燒都差唔多的,點知呢間d野係超乎想像咁咸,牛肉豬扒基本上一定會燒咖啦,但呢兩樣野基本上係又咸又難熟,d爐原來係唔夠熱的,慢火得好緊要,導致兩個鐘內嘅時間係唔夠食咖。生野唔熟,所以大家去攞熟野,韓燒店喎,得粉面飯同豬腳姜?唔係下嘛?仲有所謂炒飯炒米好似比水淋過咁冇味,餸又少,好似齋咁。然後,雖然佢有壽司有刺身,但刺身每人4件,size又唔係大,重新排又有面色睇,唯有攞壽司,慘在有同事唔食得生野,咁佢基本上係冇淡好食。態度仲衰,因為個爐唔夠熱先係主要問題嘛,咁咪搵店員處理啦。點知態度差到爆,調完位個爐都係唔夠熱,問有冇得處理,居然:“都話左調位冇用咖啦,你地又唔信,而家調完又話唔熱,我地仲要做生意咖”,簡直係慘過乜咁。總之成晚受氣多過enjoy,食飯食到咁真係好無謂。我覺得就係,呢度嘅所謂韓燒燒唔熱,熟食唔好味,刺身鏗住比。。明將都好過佢!

生野唔熟,所以大家去攞熟野,韓燒店喎,得粉面飯同豬腳姜?唔係下嘛?仲有所謂炒飯炒米好似比水淋過咁冇味,餸又少,好似齋咁。然後,雖然佢有壽司刺身,但刺身每人4件,size又唔係大,重新排又有面色睇,唯有攞壽司,慘在有同事唔食得生野,咁佢基本上係冇淡好食。

2014-05-23
35 分鐘 (堂食)