2023-10-20 27 瀏覽
啱啱去完日本旅行🇯🇵食生蠔🦪、返到嚟香港又想食. 發現中環呢間日本餐廳 做緊Omakase + 任食牡蠣放題😋. 熟悉日本嘅朋友相信大家都會想起廣島蠔. 呢間引入咗直送日本北木島嘅牡蠣夠晒獨特✨,都係第一次試. 味道好鮮甜新鮮、重海水味、感覺同我喺日本食嘅一樣好味🧡生蠔放題餐有三款俾大家揀、由$498起放題兩小時、真係好吸引. 除咗生蠔🦪、仲有唔同醬汁嘅焗蠔同帶子可以任食. 我食完Omakase八品已經好有滿足感. 如果想食多啲唔同類型嘅嘢、可以揀刺身生蠔串燒放題、 咁就超大滿足. 三色藍鯨吞拿魚入口即溶、好好味😋 任食串燒🍡好多款可以揀、每一樣都燒得好香脆🍽️放題餐仲包括任飲同好滋味嘅雪糕夾餅甜品、食完大滿足🙌🏻

放題餐仲包括任飲同好滋味嘅雪糕夾餅甜品、食完大滿足🙌🏻