2021-12-28
荃灣校長燒肉 校長燒肉一直我都係非常推薦既,因為呢間食店就係一個價錢可以任飲任食,可以燒肉,可以打邊爐,任君選擇,而且位置好多,全部都係卡位,可以坐得好舒服。 我今晚去到已經有好多人排隊等入場,咁就知有幾受歡迎喇。上到去安排好坐位就可以自己去拎野食,飲品有好多個雪櫃,有酒精冇酒精既選擇都有。熟食方面,有好多熱盤,炒飯炒麵炒菜俾你揀,仲有一D小食可以夾,例如咖哩角,薯餅,香腸呢D即食香口野。 燒肉方面,不同口味,不同既肉類,不同厚度都有得選擇,雞、牛、豬每樣野都齊。如果燒肉太熱氣或者悶悶地,可以同時打埋邊爐,一樣可以照食肥牛,豬肉片呢D,非常豐富,仲有幾種唔同湯底可以選擇。另外蔬菜有很多種類,新鮮可口。最後都講下甜品,甜品嘅種類亦非常之多,布丁、奶凍、啫喱、蛋糕、雪糕等等樣樣齊全,只係睇你可以食到幾多姐。總括而言,性價比非常高,值得推介。