2022-06-14
星期六1130來到門口已經見到好多人排隊了,可能因為fb 出左優惠大家都趕緊來,咁當然我都唔例外, 因有鰻魚和靚牛送。來到呢到緊係要盡情拎海鮮啦! 我今次食左3條唔同的燒魚✌🏻 大量貝類, 蠔, 鮑魚, 大家記得燒果時加d 蒜蓉牛油蔥咁好提鮮架。重點來到, 拎冰和水, 夾蝦了,d蝦好新鮮, 一夾即彈走, 我要同佢鬥快咁先夾到😂好好玩, 燒好蝦後, 一開都有幾多膏,蝦肉新鮮爽彈。另外仲有其他串燒,肉類,蔬菜咁, 我推薦燒蒜蓉包好香口, 仲有呢到新鮮菠蘿好甜, 熱食方面都見佢輪住推出唔同菜式。飲品汽水,茶類, 清酒咩都有, 甜品除左蛋糕,仲有豆腐花,雪糕雪條好多選擇。來到呢到真係要好盡興咁燒咁食先開心的。所以我都放縱自己食左dd 雪條呢🤭