今日同家姐黎屯門食牛摩呀😍 揀左安格斯牛肩脊套餐 $ 188 ,呢個套餐真係物超所值! 鴛鴦湯底揀左咗壽喜燒同豚骨湯👍🏻鍾意食牛嘅,我今日又要對啲牛大開食戒喇😹牛肩脊啲牛肉味道非常濃郁 🫶🏻重牛味亦好香!肉類仲選擇左·極上黑豚肉·IBP牛板·美國特選牛肩胛·羊卷片,好味道👅食完一碟又追加一碟。食完一碟又追加一碟。火鍋配料半自助式 鐘意食咩自己夾🤌🏻我鍾意黎牛摩食既原因,係因為佢啲菜類有好多款選擇! 咩菜都有… 總共都二、三十款蔬菜類選擇,非常豐富。而且存放蔬菜嘅冷藏櫃溫度調校得好,蔬菜保存得好新鮮!同埋呢度都有,我鍾意食嘅乳酪雪糕🍦呢款係北海道低脂乳酪,今日好放肆 食左五杯😂😂😂😂除咗乳酪雪糕之外,都仲有好多其他款式嘅甜品,例如:泡芙、綠茶糕、多款蛋糕。牛摩- 令人滿意嘅放題火鍋餐廳。無論係牛肉味道、菜類選擇定係甜品種類,都可以滿足到你嘅味蕾。鍾意任食、火鍋同甜品,真係唔好錯過呢個地方👍🏻👍🏻任食放題火鍋·牛摩 (屯門)📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖 #牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #牛肩脊 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus

安格斯牛肩脊套餐 $ 188-

安格斯牛肩脊

火鍋配料半自助式 鐘意食咩自己夾🤌🏻

牛摩- 令人滿意嘅放題火鍋餐廳。無論係牛肉味道、菜類選擇定係甜品種類,都可以滿足到你嘅味蕾。鍾意任食、火鍋甜品,真係唔好錯過呢個地方👍🏻👍🏻

任食放題火鍋·牛摩 (屯門)
📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖

安格斯牛肩脊套餐 $ 188-