2022-12-22
上次同朋友食過另外一間分店,覺得不錯!今日同朋友再試吓瓊華的一鍋堂!我哋12點來到,剛剛開門!午餐有三個選擇,我哋揀咗B餐,90分鐘任食!我哋二人被安排入座卡位,湯底我哋揀咗粟米豬骨湯,手機點餐,食物很快便來了!主食牛肉都有好多款:美國安格斯牛肉丶封門柳、肥牛片等,全部都好有牛味而且嫰滑,非常好味道 我哋加咗$30 ,可以任食海鮮類,有生猛海蝦、沙白、貝類、鱔片、花膠、魚腩等等,材料都好新鮮,而且上菜好快其餘仲有手打丸、蔬菜類等,出邊自助區仲放咗好多丸類、麵食,打邊爐嘅食品都應有盡有👍🏻👍🏻飲品種類亦多,除咗汽水、果汁之外,仲有自家製洛神花茶、迷迭香茶,茶味唔會太濃和太甜,大家可以試吓!最窩心嘅係,有熱茶同埋熱嘅紙包飲品提供,適合小朋友和老人而甜品就只有一款,就係自家製嘅雪糕,味道都唔錯人均$230,就可以 食到 咁 豐富 嘅火鍋,我同朋友都十分滿足