2021-07-27
#黃店寶琳站川菜店·烏蠅館🪰🌶1️⃣任選六款配菜+番薯粉 $65💰依家辣度只有小辣同埋大辣揀🥲無左中辣🙈試左小辣係覺得無辣味🙈(本身食得辣) 但係大辣又驚唔知幾辣所以唔敢揀🤨建議出返中辣會好啲😂由於覺得唔辣嘅關係成碗面會覺得蒜蓉味比較重😬鍾意食蒜嘅朋友應該會好鍾意✌🏻不過食完個口一定臭好耐👀🤣至於配菜方面每樣都係少少🤏🏻不過加埋份量都算多👌🏻平時好少出街食豬腸,佢呢度嘅豬腸都處理得唔錯👏🏻起碼冇臭味亦都唔會黐住過多脂肪👍🏻配菜同薯粉亦都中規中矩👏🏻因為都鍾意食辣平時都會食唔同薯粉嘅關係😂所以呢間舖頭冇比到我特別驚喜嘅感覺🙈不過因為寶琳都唔多黃店👀所以鍾意食辣嘅朋友都可以試吓😬而且舖頭平時都好多人排隊 質素唔差👍🏻-Ig location 只tag到尖沙咀分店而寶琳分店地址係:烏蠅館 (將軍澳)價錢:🟡🟡🟡⚫️⚫️味道:🟡🟡🟡⚫️⚫️環境:🟡🟡🟡🟡⚫️服務:🟡🟡🟡🟡🟡
寶琳站川菜店·烏蠅館🪰🌶
1️⃣任選六款配菜+番薯粉 $65💰
Ig location 只tag到尖沙咀分店
而寶琳分店地址係:烏蠅館 (將軍澳)
價錢:🟡🟡🟡⚫️⚫️
味道:🟡🟡🟡⚫️⚫️