2017-10-30 1457 瀏覽
伏到不得了首先一入到等位好正常姐,2人位等左半個鐘左右,結果有班客4人位 唔駛等就即比左佢地, 有冇搞錯 都算喇,之後2人位入得,結果都係比4人枱,想製排隊假象?之後入到去黎左果兩支 mocktail , 係幾得意ge, 不過就難飲到喊, 唔好浪費d野搞gimmick ,枱枱都飲唔晒就知伏野食? 好難食,個湯底叫左辣湯底(唔記得咩名)一d都唔辣同埋冇味,結果要自己加辣椒,肉類就要order ,中間都有野miss order , 味道冇咩特別,另外有d野食可以到雪柜自己拎,例如菜同芝士丸, d沙白係臭架, 仲有竟然有賣燒, 我明知伏都照拎左一碟, 嘩真心難食,下次食其他好過
伏到不得了