I-cremeria又有出咗新味啦😍 今次係薰衣草伯爵茶味!雖然要$68,不過我好鍾意食薰衣草,所以都忍唔住要試一試🙊一如以往佢哋雪糕真係好滑好軟熟!而且每一次嘅味道都好濃郁,絕對唔會失望。今次嘅薰衣草味,係濃到好似飲緊薰衣草茶,勁開心!第一次食咁濃味嘅薰衣草食品🥰伯爵茶味呢就唔係太食得出,主要應該俾濃濃薰衣草味蓋過。作為薰衣草迷,食完之後好開心,因為成個口都係薰衣草味!其實坊間好少真係有薰衣草味嘅食品,所以呢一個係真係好大驚喜!焦糖杏仁餅已經腍咗,食唔到焦糖嘅香,配雪糕食亦唔算㚒。I-cremeria的雪糕筒唔同出面,質地唔算特別脆,但配返本身奶味重又滑嘅雪糕係幾適合,個樣又靚同有特式,所以每次食到筒時都好開心哈哈。今次呢隻味絕對會想再回味多次!

今次呢隻味絕對會想再回味多次!
  • 薰衣草伯爵茶雪糕