2020-08-17
一打開,即刻變饑餓版小茶包。深水埗有間令人讚嘆既本地特色店,而且水準高過知名🍔Burger店的BXT店——Burgerman🍔茶包點🍔🧀至尊漢堡﹑經典芝士漢堡及一份炸薯格,每款都令人大讚!怪不得住屯門既朋友🐂,都特登買一份翻去食。 =ll至尊漢堡 ll=🧡茶包先生嘴巴都算大,想一啖咬落去都有啲難,而且一咬落去,手工美國牛肉漢堡既肉汁💦就爆晒出黎,難以Carry 啊Burgerman🤤 但一啖咬到烘脆既芝麻包﹑Juicy既牛肉漢堡﹑帶一點辣口既生洋蔥﹑炒到勁香既蘑,你就明點解有新界🐂特登出黎買個漢堡。 因為比較連鎖店個Signature﹑高價位既BLX都要整得好食。 =ll經典芝士漢堡 ll=茶包覺得經典嘅漢堡依然都係好Juicy,而且多小小蔬菜夾住,罪惡感真係少啲。 ⠀⠀=ll Burgerman ll=📍 深水埗欽州街65-71號地下
=ll至尊漢堡 ll=
=ll經典芝士漢堡 ll=