2019-03-27
包包表面脆脆地但係入面一啲都唔乾,一咬落去好鬆化,完全唔會濟之餘又有包包嘅香味,比啲掌聲因為佢係一個好值得自豪嘅漢堡包包。牛肉Patty好Juicy!!!!!!!!咬落去個下內心真係無限高潮,濃郁嘅肉味再加上流入口嘅肉汁,搞到本公主食完第一啖要休息一陣平伏下心情先再試第一啖。係滿分嘅Patty!!!肉嘅厚薄適中,唔會搶左漢堡包嘅味道,同pickles 好夾,balance得好好,唯一一點可以改進係本公主覺得成個漢堡包組合因為佢仲有煙肉嘅關係所以有少少咸,如果佢可以再加蕃茄baba佢 or 轉煙肉碎應該會仲好食hehehe<3最後都講下環境,門口入去之前個個位因為係佢廚第個通風位所以好大油煙,入到去會好少少無咁大陣味,不過枱面會有少少油,潔癖人士可能會覺得唔太舒服。入面氣氛好好,公主推薦大家可以黎同frd睇波,係一個Happy hour放鬆下嘅唔錯選擇。7分/10會再黎!!
7分/10會再黎!!
The Classic