2019-12-07
令人失望既痴__線朱古力 😛.食左個豐盛早餐隔左唔夠兩粒鐘又再黎到呢度食野😂😂真心未落格🙈見到近排好多人介紹呢間野話好正咁就黎試試先啦😝.佢個叫痴__線朱古力(Crazy Chocolate) 既野飲就真係令人好失望囉👉🏻👈🏻可能係我誤會左係係痴__線咁濃既朱古力😂😂但佢係痴__線咁淡👉🏻👈🏻係就係落左好多唔同既朱古力碎😅冇咩味,只係得個樣😭😭😭唔通飲過上次觀塘個間之後,真係冇野可以好過佢?😂叫左個流心藍莓Cheesecake Muffin又冇流心既,波波都話係有少少失望😞 .而鰻魚滑蛋牛角包🥐淋淋鰻魚有兩件,岩岩好同波波一人一件☺️蛋係用食日本小豆島種既橄欖大既雞生既蛋😝食唔出真係有咩味道上既分別,係自我感覺良好啲咁🙊