1️⃣ 3球意大利🇮🇹雪糕🍦- 💰$651球? 2球? 雪糕口味差唔多有成20款咁多, 好多款色仲咁特別, 👦🏻直接叫左3球😍 🧒🏻表示太讚了👍🏻 一輪拉鋸後今次試左椰子、榛子朱古力同開心果味🤤 每球既份量都超多!!!!!實在太好味喇~~~!!! 口感真係好軟滑, 又唔會覺得太甜, 亦無平常食雪糕後嗰種涸喉感覺😳 椰子🥥味道好香, 仲會食到椰子肉; 榛子朱古力完全就好似食緊金莎一樣; 開心果仲會食到開心果碎粒添 完全係喜出望外!唯一可惜係溶得好快🧊 睇返資料原來雪糕都係採用新鮮材料&全脂奶而非忌廉, 乳脂肪量較低真係岩曬一眾怕肥/減肥既女士😚佢地既男店員真係好nice好親切 又好主動咁比我地試左4-5隻口味^^ 一邊落力講解又唔會嫌👦🏻🧒🏻麻煩同選擇困難🥺 味道咁正加埋呢種服務態度喺我地心目中真係完全加爆分💯 👦🏻🧒🏻會學好英文再黎😝

1️⃣ 3球意大利🇮🇹雪糕🍦- 💰$65

完全係喜出望外!

佢地既男店員真係好nice好親切