2021-05-06 86 瀏覽
仙味凡香....齒頰留香一間乾淨衞生,坐位舒適的、台式食物————————-晨早嘆反個早餐開心就係咁簡單————————台式熱奶茶🧋:平日我好小飲奶茶,但好飲嘅台式奶茶又豈能錯過。香滑濃郁的奶茶,茶味夠香,陣陣的茶香漂逸,喝一口就醒神的感覺。奶又夠香滑,喝落滑如絲、軟如綿的感覺—————————早餐:火腿芝士蛋餅🥞:看似輕盈的份量,原來足料又好飽😃仲可以比我吃出兒時的回憶和味道,記得以前屋企成日整一種食物叫做薄餐,呢個火腿芝士蛋餅🥞的外皮就是這個從小都喜歡吃的味道和感覺,外皮質感帶煙靭的口感,入面有足份量的火腿蛋,熟力溶化了芝士的精華味道夾雜在蛋餅🥞內,吃落就更加滋味👍—————————可以好舒適環境下,窗外大自然,寧靜下的一個早餐,完全可以暫時忘記工作上的壓力,吃一個早餐🥣⋯⋯原因就係開心🥳⋯⋯可以好簡單—————————

仙味凡香....齒頰留香
一間乾淨衞生,坐位舒適的、台式食物
————————-
晨早嘆反個早餐
開心就係咁簡單
————————

台式熱奶茶🧋:
平日我好小飲奶茶,但好飲嘅台式奶茶又豈能錯過。

早餐:火腿芝士蛋餅🥞:
看似輕盈的份量,原來足料又好飽😃

原因就係開心🥳⋯⋯可以好簡單