泰式拼盤⭐️⭐️⭐️⭐️個拼盤份量都好大份下~好推薦入面嗰個雞卷同埋皮蛋炸蝦餅💗好好食啊!外面炸到好酥脆,但係層粉又唔會太厚,蝦餅就可以食到入面真係有一粒粒啊蝦🦐泰式炒金邊粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️成個粉係有少少甜甜地嘅味~堅好食😚啲金邊粉係有嚼勁個種,唔會話淋曬架,食到有少少過癮,直程可以自己一個K.O.一碟🤣燒牛肉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️必食燒牛肉!今次叫咗五成熟,食落去覺得啱啱好😍而且仲有炭燒味道,食緊嗰陣仲見到隔籬枱encore又encore🤣泰式肉碎生菜包⭐️⭐️⭐️⭐️成個餸都係屬於比較清爽~食落去覺得啲香料好豐富😋而且啲肉碎真係好多haha,到最後食都食唔晒🤣蝦醬超通菜⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️啲菜炒完仲有少少脆口,碟菜上面見到用左好多蝦仔🦐而且成碟菜係炒得好入味!椰青⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️見到張張枱都叫沙冰,我就叫左椰青啦,成日出街叫椰青都會食到啲好老嘅椰肉,不過尼個係好嫩口🥰飲完解渴又好甜嘅椰水之後,輕輕一刮就可以食到入面嘅椰肉,啲椰肉仲好靚添!
泰式拼盤⭐️⭐️⭐️⭐️

泰式炒金邊粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️