2018-10-17 50 瀏覽
朋友生日好有食福呀(^ν^)(^.^)^_^,好友共聚啦,4個人食晚飯,有人中意泰國菜,有人鍾意中國菜,於是我哋就揀咗呢間餐廳呀(^ν^)所有食物和飲料都太好了 ,一出電梯就已經係間鋪,唔使搵,環境好舒服,比較寧靜,所有工作人員都很好人,招呼同服務都好好,經常浸水俾我哋,主動提出幫我掉個空樽,《食飯前剛飲完支茶擺左喺檯😂》我哋都比較多要求,但店員還是保持親切非常友好,非常專業! 叫咗個招牌桂花BB鴿,避風塘野生辣龍蝦,仲有佢極力推介嘅軟殼蟹牛油果紙米卷,都勁正,仲叫多咗個菠蘿飯,分量四個人食啱啱好,全部都係意想不到嘅好味,足料,比較創新,尤其乳鴿,肉質好入味,乳鴿必食。如果食得落,真係好想食埋黑魚翅湯呀,,,,(^ν^)中泰越美食, 在油尖旺區, 又係一個很好的聚會點! Happy Happy 食物好味,會再去幫襯��
食物好味,會再去幫襯��